Nieuwe website

Afgelopen weken heeft camping / restaurant de Flierenhof zich ingezet om een nieuwe website te realiseren. In samenwerking met Webmoods Webdesign te ‘s-Hertogenbosch is een nieuwe en vooral frisse website gemaakt waarmee de Flierenhof weer jaren vooruit kan!

Op onze nieuwe website heeft u vanaf nu de mogelijkheid om eenvoudig een kampeerplaats te reserveren voor onze mooie camping in Limburg. Door ons reserveringsformulier in te vullen kunnen we u direct laten weten of de gewenste kampeerplek nog beschikbaar is op onze camping.

Ook het restaurant heeft een prominentere plek gekregen op de website. Vanaf nu is het mogelijk om onze actuele menukaarten direct online te bekijken. Reserveren voor het restaurant kan uitsluitend telefonisch.

We hopen dat we met onze nieuwe website een goede indruk kunnen geven van onze prachtige camping en restaurant.

U bent van harte welkom op camping / restaurant de Flierenhof te Maasbree.